Specials, toegevoegde waarde aan onze materials.

Verspanen en construeren tot een eindproduct. Naar model, tekening of wens vervaardigd, wij denken met u mee.  Waar de standaardcatalogus stopt gaan wij verder!

KUNSTSTOFBEGLAZING

GLASHELDER

Bij kunststof beglazing kunt u denken aan: ruiten in machines, beschermkappen, bootramen en luiken, afschermingen voor balies en nog veel meer wat u kunt bedenken.

CONSTRUCTIE

DURFT U TRADITIONELE MATERIALEN TE VERVANGEN?

Wilt u niet meer te maken hebben met bijv. roestvorming, verrotting en eentonigheid van kleur?
Denk aan kunststof; vervang hout, metalen en staal.
Een kleine greep wat wij voor u kunnen vervaardigen: Watertanks, brandstoftanks, accubakken, glijgoten en nog veel meer wat u wenst!

RECLAME & BOUW

ZICHTWERK IS MAATWERK

Geïnteresseerd is mooie reclamedragers, borden, naamlaten, displays en platen voor lichtbakken? Ontwerp wat u in gedachten heeft, wij geven het vorm!

TECHNISCH & GEAVANCEERD

ENGINEERING PLASTICS

De engineering kunststoffen kunnen wij inzetten voor het vervangen van bijvoorbeeld staal of brons. Daarnaast kunnen wij het u ook adviseren, gezien de toepassing het beter en effectiever materiaal is. U kunt denken aan machinebouw, offshore, chemische industrie, scheepsbouw etc.

LEIDINGEN & FITTINGEN

KUNSTSTOF IN OERVORM

Wij kunnen u diverse uitvoeringen en afmetingen leveren in leidingen en fittingen. Heeft een stukje buis op maat nodig, een hele lengte of wel kilometers….? Wij leveren u het graag. De buizen en fittingen kunnen wij leveren in diverse kunststofsoorten; PE, PP, PVDF en PVC.
Ook kunnen wij voor u een tank, drukvat of een product wat u nog gaat ontwikkelen, produceren uit een (stuk) leiding.